WERKEN BIJ HORNBACH.

DOE MAAR GEWOON.

WERKEN BIJ HORNBACH

Kundig, rechtdoorzee, optimistisch en ambitieus. Dat zijn onze pak ‘m beet 3300 HORNBACH-helden ten voeten uit. En zonder dit hardwerkende team geen bedrijf. Ben jij klaar om deze indrukwekkende constructie nog sterker te maken en onderdeel te worden van onze familie? Perfect! Bij ons is er altijd iets te doen.  

Het huis van HORNBACH

Waar denk jij aan bij het woord huis? Het huis waarin je nu woont? Of moet je droomhuis nog gebouwd worden? Bij HORNBACH hebben we een huis gebouwd voor onze medewerkers. Omdat we willen dat ze zich thuis voelen bij ons. Dit is wat we daarvoor in huis hebben:

We houden tevreden klanten dankzij jou

Onze klanten verbouwen badkamers. Leggen tuinen aan. Slopen een tussenmuur, of zetten er eén neer. Van een bouwval maken zij hun eigen droompaleis. Maar pas nadat ze jou gesproken hebben. Uit jouw adviezen ontstaan de mooiste projecten. Dat onderscheidt ons van andere bouwmarkten. Dus komen klanten graag bij ons terug. Of eigenlijk, bij jou. 

We bieden kansen voor iedereen

Of je nou groen, grijs, man of vrouw bent, of je nu wel of geen ervaring hebt: wij bieden kansen voor iedereen. 

Wie je bent en waar je naar toe wilt, vinden wij belangrijker dan wat je gedaan hebt of waar je vandaan komt.

Hiërarchie kennen we nie

Het succes van HORNBACH is het resultaat van teamwork. Jouw bijdrage is daarin net zo belangrijk als die van onze directeur. Dus geven we je de ruimte om je werk zo goed mogelijk te doen en met frisse ideeën te komen. Alleen samen komen we verder, daarom dragen we ook allemaal dezelfde oranje polo.

.....ja, ook de directeur.

We groeien door meer kennis

Deskundig advies is één van de pijlers onder ons succes. Dat kunnen we alleen geven als gekwalificeerd bent voor en enthousiast bent over wat je doet. Of je nu als vakspecialist vanuit de praktijk bij ons komt werken of jezelf door ons laat opleiden; wij vinden beide even waardevol. En we bieden uitgebreide mogelijkheden om jouw kennis, skills én loopbaan verder te ontwikkelen. 

We zijn doeners

Net als onze klanten zijn we echte doeners. We lullen niet, we poetsen. En als we iets doen, dan doen we het goed. HORNBACHers zijn kundig, rechtdoorzee, toegankelijk, optimistisch en ambiteus. We nemen onszelf niet te serieus, maar onze klanten en hun projecten altijd. 

We zijn er voor je

HORNBACH wil een werkgever zijn waarop je kunt bouwen. In goede en slechte tijden. Zo hebben we een sociaal vangnet voor en door collega's die met tegenslag te maken krijgen. En ondersteunen we via onze stichting HORNBACHhelpt lokale maatschappelijke projecten. Met onze blote handen, want als familiebedrijf weten we hoe belangrijk het is om er echt voor elkaar te zijn.

"We hopen dat ons bedrijf binnenkort ook voor jou als een tweede thuis voelt."
Evert de Goede
Algemeen Directeur