Werken op het servicekantoor

Op ons servicekantoor in Houten werken ruim 150 medewerkers. Allemaal met een eigen specialisme. Iedereen bouwt mee aan HORNBACH en het waarmaken van onze beloftes. Samen gaan we namelijk voor succes en ondersteunen we de bouwmarkten zo optimaal mogelijk!

Meer weten over werken op ons servicekantoor?

Werk aan de winkel, op het servicekantoor

Van Inkoop & Marketing tot Logistiek en van Bedrijfsvoering tot e-Business en HR. Of misschien is Operations, Business Concepts of Processen & Projecten juist iets voor jou? Op ons servicekantoor is er van alles mogelijk. Daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiaste aanpakkers die onze groeiende familie van doeners komen versterken. Staat er voor jou geen vacature bij, maar pas je wel bij ons? En denk je dat HORNBACH bij jou past? Stuur ons dan een open sollicitatie. 

Hybride werken

Bij HORNBACH werken we hybride. We zijn dus ongeveer 60% van de tijd aanwezig op kantoor en de overige tijd werken we vanuit huis. Zo ontstaat er een betere werk-privébalans en ja, laten we eerlijk zijn: de afwisseling is gewoon superfijn. Op kantoor werk je gemakkelijk samen met collega’s en sommige taken gaan thuis net een tikkie efficiënter. Dat begrijpen we helemaal. We hebben zelfs onze arbeidsvoorwaarden erop aangepast. Werk je op kantoor? Dan ontvang je reiskostenvergoeding. Werk je vanuit huis? Dan ontvang je een thuiswerkvergoeding. Daarnaast krijg je ook nog eens budget om je thuiskantoor te pimpen! 

Kom jij ons team versterken?

Bekijk alle vacatures