OPLEIDING EN ONTWIKKELING

Bij HORNBACH staan ambitie en ontwikkeling voorop. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Zo spijker je niet alleen jouw vakkennis bij middels ons brede palet aan praktijkgerichte opleidingen en vakspecifieke trainingen, ook groei je bij ons als individu. Of je nu op het servicekantoor, één van onze vestigingen of voor het Klanten Service Centrum werkt.

Jouw ambities staan centraal

Samen bouwen aan jouw toekomst

Werk moet volgens ons vooral leuk zijn. En dat wordt het alleen als je iets doet wat je écht interesseert. Voor de één is dat een training verkoopgesprekken, voor de ander een opleiding tot Bedrijfsleider. Allebei goed. Als het voor jou werkt, werkt het voor ons. Hoe dan ook krijg je bij HORNBACH alle ruimte en mogelijkheden om vanaf dag één aan jouw droomcarrière te bouwen. 

Bouw je eigen loopbaanpad met een hoofdletter L

Hoe ziet jouw ideale loopbaanpad eruit? Groei jij van Kassamedewerker door naar Teamleider van de Kassagroep? Of door naar de functie van Bedrijfsleider of Vestigingsmanager? Liever een switch maken naar een functie op het servicekantoor? Alles kan. Als jij wil bouwen, bouwen wij met je mee!

Persoonlijke begeleiding

Op elke HORNBACH-vestiging werkt een toegewijde Coördinator Opleiding en Ontwikkeling waarmee je al jouw groeiwensen bespreekt. Of je nu assortimentspecialist wil worden, wil leren hoe je klanten van het allerbeste advies voorziet of jezelf graag ontwikkelt tot leidinggevende, de mogelijkheden zijn er. Je krijgt namelijk toegang tot onze digitale leeromgeving, diverse trainingen en opleidingstrajecten.    

Ontwerpers in spé

Met onze bijzondere opleiding tot verkoopspecialist voor HORNBACHs eigen badkamer- en keukencentrum (BKC) haal je de designer in jezelf naar boven. Je leert de basisbeginselen van ontwerpen en hoe je jouw ontwerp op papier zet. Middels verschillende architect-scholingen verkrijg je ruimtelijk inzicht, maak je kennis met efficiënt lichtgebruik en vind je altijd de juiste kleurencombinaties. 

Heb je het basis BKC-traject afgerond? Dan kun je kiezen voor een specialisatie. Tijdens deze vervolgopleiding leer je ontwerpen met behulp van software en volg je diverse leverancierstrainingen. 

Niet onbelangrijk: parallel aan je opleiding werkt iemand je in op de winkelvloer van een van onze HORNBACH-vestigingen. Zo breng je de theorie direct in praktijk en ontvang je vanaf de start al salaris. Katsjing! 

Klaar voor jouw ontwikkeling?

Bekijk alle vacatures