Stage lopen

Stage lopen bij een bedrijf waar je volop meedraait in de praktijk én ook de achterliggende theorie krijgt uitgelegd? Dat is HORNBACH! Hier zijn we gek op aanpakkers met een persoonlijke gereedschapskist en steken we graag zelf de handen uit de mouwen om jou tijdens je stage écht wat te leren. Meeloopstages zijn de norm, maar we hebben zo af en toe ook ruimte voor een afstudeeronderzoek. Want net als jij van ons, leren we graag van jou!

Stage lopen bij HORNBACH

BOL

Jouw BOL-stage doe je bij HORNBACH. Je loopt en werkt mee met één of meerdere van onze afdelingen in jouw vestiging. Niet alleen garanderen we je dat je veel leert over klantcontact, verkoop of logistiek. We verzekeren je ook van een leuke tijd én een stagevergoeding. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk!

Meer weten over onze BOL-stagemogelijkheden? Bekijk de vacatures.

BBL

Is een werk-leertraject meer wat voor jou? Mooi. Ook BBL’ers zijn bij ons aan het juiste adres. Tijdens zo’n traject breng je wat je leert tijdens jouw opleiding meteen in de praktijk in onze winkel. Ook krijg je vanaf dag één betaald en nemen we jouw les-en boekengeld voor onze rekening. Niet gek toch? Wel hopen we natuurlijk dat je na je opleiding bij ons blijft.

Meer weten over een BBL-traject bij HORNBACH? Bekijk de vacatures.

Stage lopen op het servicekantoor

Niet alleen de winkelmedewerkers, ook de collega’s op het servicekantoor in Houten werken elke dag hard mee aan ons succes. Dus zoek je een uitdagende Marketing-, HR- of inkoopstage en wil je onderdeel zijn van onze succesformule?

Bekijk de vacatures voor meewerk- en afstudeerstages op het servicekantoor.

Kortom, stage lopen bij HORNBACH betekent:

Veel ruimte voor eigen initiatief

Stagevergoeding bij BOL-stages en salaris bij een BBL-traject

Een toptijd met de leukste collega’s

Veel leren. Heel. Veel. Leren. Maar wel op een leuke manier

Ook stage lopen bij HORNBACH?

Bekijk alle vacatures