ARBEIDSVOORWAARDEN

Verwacht bij HORNBACH een uitdagende werkplek. Want latten gebruik je niet alleen om te meten, ze zijn er ook om lekker hoog te leggen. We gaan geen uitdaging uit de weg en zetten het liefst elke dag een stap vooruit. Al is het een kleine. Maar praatjes vullen geen gaatjes. Daarom speciaal voor jou deze passende arbeidsvoorwaarden. 

Wat wij jou te bieden hebben

Goed salaris

Bij HORNBACH krijg je wat je verdient en dus betalen we boven cao!

Bonusregeling

Elk kwartaal kans op een bonus wanneer je het als team goed doet!

Leren wordt beloond

Vakopleiding succesvol afgerond? Salaris omhoog!

Collectieve zorgverzekering

Collectieve zorgverzekering en een netto bijdrage per maand op je aanvullende verzekering.

Fietsplan

Lichaamsbeweging stimuleren wij! Daarom hebben we een fietsplan voor medewerkers in vaste dienst.

Vakantiedagen

24 bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om per jaar bij te kopen.

Toekomstperspectief

Samen sterk. Daarom zetten we eigen ambities vanaf het begin centraal. Hoe ziet jouw ideale baan eruit? Werk je liever in flexibel of vast dienstverband? En volg je graag bepaalde cursussen? Alles is bespreekbaar. Voor winkelmedewerkers hanteren we als basis een contract van 8 maanden, medewerkers op ons servicekantoor starten met 12 maanden. Allebei blij? Dan verlengen we het naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wij koken voor je!

Nee, niet elke dag. Maar omdat wij onze collega's stuk voor stuk koesteren zetten we graag een stapje extra. Bijvoorbeeld in de vorm van een vers avondmaal wanneer je tijdens een koopavond werkt. Dus geen magnetronmaaltijd of kliekje van thuis, maar een gezonde maaltijd van onze professionele kok. De kantine op het servicekantoor heeft overigens ook een breed assortiment aan verse broodjes, soepen, fruit en salades. 

Hybride werken

Op het servicekantoor en het KlantenServiceCentrum werken we hybride. Dat betekent dat we ongeveer 60% van onze tijd op kantoor werken en de overige tijd vanuit huis werken. Werken op kantoor betekent samenwerken met je collega’s vanuit persoonlijk contact. Dat zorgt voor verbinding met elkaar maar ook met de organisatie. En dat vinden we belangrijk. En daarnaast heeft thuiswerken ook voordelen! Sommige taken voer je efficiënter uit als je zo min mogelijk wordt gestoord en we merken ook dat onze collega’s met thuiswerken een betere balans tussen werk en privé ervaren. En dat vinden we net zo belangrijk bij HORNBACH. Onze arbeidsvoorwaarden hebben we er ook op aangepast. Werk je op kantoor? Dan ontvang je reiskostenvergoeding. Werk je vanuit huis? Dan ontvang je een thuiswerkvergoeding. En je krijgt budget voor het inrichten van je thuiswerkplek!

Slaat dit voor jou de spijker op z'n kop?

Bekijk alle vacatures