Werken in de vestiging

Onze bouwmarkten zijn groot. Héél groot. Denk gemiddeld 18.500 m2 groot. En dus werken er zo’n 150 tot 200 medewerkers per vestiging. Wat al die mensen doen? Dat verschilt. In elke HORNBACH-vestiging vind je Verkopers, Beveiligers, Logistiek-, Kassa- en Servicemedewerkers, Adviseurs voor onze zakelijke klanten en Hulpkrachten. En onze Bedrijfsleiders en Teamleiders zorgen er keer op keer voor dat al deze mensen elkaar weten te vinden. Een divers team dus!

Op welke afdeling ga jij aan de slag?

Vestiging verkoop .HORNBACH

Verkoop

Afhankelijk van jouw kennis en affiniteit word je op één van onze afdelingen ingezet: ijzerwaren/gereedschappen/elektra, deco/verf/behang, hout/bouw, badkamers/keukens/sanitair, tuin/-meubelen/dier. Jij bent een specialist, of wij leiden je op tot een specialist, zodat jij onze klanten met elk project kunt helpen. En zo lever jij een bijdrage aan onze filosofie: niet de artikelen zijn ons product, tevreden klanten zijn ons product.

Service & Kassa .HORNBACH

Service & Kassa

Waar je ook werkzaam bent op de afdeling Service & Kassa, jij levert de beste service aan onze klanten. Bij de servicebalie komen veel processen van verschillende kanten samen. Je beantwoordt vragen van passerende klanten, je staat leveranciers per telefoon te woord of je mailt met collega’s van het servicekantoor. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van HORNBACH. Je haalt kleine en grote artikelen in een vloeiende beweging langs de scanner van de kassa. En dat doe je op verschillende afrekenpunten in de bouwmarkt, veel variatie dus!

Vestiging Specialisten .HORNBACH

Specialisten

Naast de afdelingen Verkoop en Service & Kassa gebeurt er nog veel meer in onze bouwmarkt. Die groep collega’s noemen we onze specialisten. Als Voorraadbeheerder controleer je bijvoorbeeld continu de voorraden en plaats je bestellingen met ons interne voorraadsysteem. Ben je Medewerker Lijstenmakerij, dan snijd je passe-partouts op maat en zorg je voor het opspannen van canvasdoeken. En als Adviseur Zakelijke Markt werk je samen met onze professionele klanten grootse plannen uit. Er is echt altijd iets te doen!

Management .HORNBACH

Management

Alleen als team zijn we onverslaanbaar. Bij HORNBACH speel je als Teamleider of Bedrijfsleider hierin een belangrijke rol! Als Teamleider draag jij verantwoordelijkheid voor een afdeling binnen de bouwmarkt. Bijvoorbeeld een verkoopafdeling, de kassagroep of de afdeling Logistiek. Je bent het aanspreekpunt voor een team van gemiddeld 30 collega’s. Onze Bedrijfsleiders sturen samen met onze Vestigingsmanager de bouwmarkt aan. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor het behalen van omzetdoelstellingen, het welzijn van alle medewerkers en het totale winkelbeeld.

Vestiging Logistiek .HORNBACH

Logistiek

Per dag melden zich gemiddeld 70 chauffeurs met nieuwe voorraad bij de bouwmarkt. Als Medewerker Logistiek regel jij dat deze voorraad op de juiste plek terecht komt. En daar is de uitdaging: die voorraad bevindt zich in de bouwmarkt! Het is ons magazijn, ons warehouse en logistiek centrum in een! HORNBACH belooft de grootste voorraad te hebben. En met gemiddeld 120.000 artikelen op voorraad en gemiddeld 2000 klanten per dag lever jij een onmisbare bijdrage aan het waarmaken van deze belofte.

Vestiging Logistiek .HORNBACH

En er gebeurt nog meer...

Ja er gebeurt nog meer in onze bouwmarkt. Zo zijn er Medewerkers Goederenuitgifte. Zij verzamelen bestellingen die klanten online via onze webshop hebben besteld. Ben je Medewerker Winkelinrichting, dan optimaliseer jij de manier waarop we onze producten presenteren en indelen in de bouwmarkt. En dan is er nog veiligheid. Super belangrijk. Daarom werken er ook Medewerkers Preventie en Beveiliging in al onze bouwmarkten. Zodat de veiligheid van onze klanten en collega’s altijd gegarandeerd is

Vestiging Opleiding .HORNBACH

Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

Wil jij jezelf ontwikkelen? En doorgroeien naar een andere functie of afdeling? Dat kan. Bijvoorbeeld van Verkoopmedewerker tot Verkoopspecialist of van Kassamedewerker tot Teamleider Kassa. We gaan graag met jou in gesprek zodat we jou de mogelijkheid geven om datgene te doen wat jou interesseert en waar jij blij van wordt.  

Vacatures per functiegroep

Kom jij ook werken in een van onze vestigingen?