Werken in de vestiging

Onze bouwmarkten zijn groot. Héél groot. Denk 11.000 m2 groot. En dus werken er zo’n 150 tot 200 medewerkers per vestiging. Wat al die mensen doen? Dat verschilt. In elke HORNBACH-vestiging vind je verkopers, beveiligers, logistiek-, kassa- en baliemedewerkers, adviseurs voor onze zakelijke klanten en hulpkrachten. Een divers team dus. Onze bedrijfsleiders zorgen er keer op keer voor dat al deze mensen elkaar weten te vinden. En zo opereren we in elke vestiging op een consistente, professionele en prettige manier. 

De specialisten

Onze klanten zijn helden. Dag in dag uit bouwen zij aan projecten om jaloers van te worden. In de bouwmarkt hebben zij meestal contact met collega’s van de afdeling verkoop, de servicebalie en de kassa. Maar er gebeurt nog zoveel meer. Enig idee wat?

Adviseur zakelijke markt

Als Adviseur zakelijke markt maak je samen met onze professionele klanten projectplanningen. Van aannemers tot gemeentelijke instellingen en van hotels tot decorbouwers. Je bestudeert tekeningen, denkt mee over materialen en komt met oplossingen wanneer de klant vastloopt. Maar let wel: geen dag is hetzelfde. Het ene moment zoek je een speciale schroef, het andere moment denk je mee over een ontwikkeltraject om van een leegstaand bedrijvencomplex 400 studio’s te maken. Alleen voor de gevorderde klussers dus. 

Voorraadbeheerder

We steken het niet onder stoelen of banken: bij HORNBACH zijn artikelen altijd voorradig. Als Voorraadbeheerder chef je - jawel - alle voorraad. Je checkt de schappen in de bouwmarkt, plaatst bestellingen waar nodig en beheert en bewaakt stock-outs van goederen en materialen. Dankzij jouw analytische inzicht weet je precies wanneer je hoeveel van welke producten moet aanschaffen. Ja, cijfers, lijstjes en overzichten zijn helemaal jouw ding!  

Medewerker Lijstenmakerij

Achter jouw praktische voorkomen schuilt een kunstenaar. En dat komt perfect van pas als medewerker in onze eigen lijstenmakerij, waar je kunstwerken, canvasdoeken of posters voorziet van de juiste passe-partouts. Dit doe je voor particulieren, musea, gemeentelijke instellingen en elke andere klant die iets aan de muur wil hangen. Je bent creatief, hebt oog voor kleur en materiaal en werkt daarnaast zeer secuur. Het komt allemaal aan op de centimeter.

Werken als winkelmedewerker bij een bouwmarkt

"We hopen dat ons bedrijf binnenkort ook voor jou als een tweede thuis voelt."
Evert de Goede
Algemeen Directeur