OVER ONS

WERKEN BIJ HORNBACH. DOE MAAR GEWOON.

Het HORNBACH-fundament

Negen kraakheldere afspraken vormen samen het HORNBACH-fundament. Ofwel, de kern van ons denken en doen. Voor onszelf én onze klanten.  

NIET DE ARTIKELEN ZIJN ONS PROJECT, TEVREDEN KLANTEN ZIJN ONS PROJECT.

Ons doel? Tevreden klanten, hetgeen waarvoor we iedere dag kei- en keihard werken. De klant moet vertrouwen in ons hebben, met al zijn vragen bij ons terechtkunnen, blij zijn met de service, het assortiment, het advies, de bevoorrading en de prijsvorming. Wanneer dit alles goed zit, zul je zien dat klanten keer op keer, zowel on- als offline, de verstiging met een glimlach binnenkomen.

TEVREDENHEID EN VERTROUWEN WINNEN DUURT JAREN, VERLIEZEN SECONDEN.

Een glimlach verdienen doe je niet binnen een minuut. Dat kost tijd, energie en bakken geduld. Daarom streven we continu naar een duurzame klantenbinding op basis van eerlijkheid en zijn we altijd klantgericht. Maar let op! Hoe hard we de afgelopen jaren ook gewerkt hebben, we moeten altijd scherp blijven. Want dit vertrouwen verliezen doe je in een paar seconden.

IEDEREEN DRAAGT MET ZIJN DAADKRACHT BIJ AAN HET SUCCES VAN HET GROTE GEHEEL. ALLEEN ALS TEAM ZIJN WE ONVERSLAANBAAR.

Een goede samenwerking van gekwalificeerde, gemotiveerde en betrokken medewerkers en leidinggevenden is de basis voor ons succes. Iedereen ondersteunt elkaar. We werken op basis van gelijkwaardigheid en zo draagt iedereen met zijn/haar kennis en kunde stuk voor stuk bij aan het succes van HORNBACH.

SAMEN GROEIEN WE SUCCESVOL DOOR, ZO ZORGEN WE SAMEN VOOR EEN MOOIE TOEKOMST.

HORNBACH is een economisch onafhankelijk en zelfstandig familiebedrijf. Dankzij onze financiële gezondheid en risicobewust ondernemingsbeleid garanderen we ook in de toekomst stabiliteit, zekerheid en groei. Iedereen krijgt de kans daar positief aan bij te dragen, wat ook naar ieders prestatie zal worden beloond.

HORNBACH WIL BLIJVEN INNOVEREN. IEDEREEN DRAAGT DAARAAN BIJ.

Traditie en innovatie zijn een gouden combinatie wanneer het aankomt op bedrijfssuccessen. Al sinds de oprichting van ons familiebedrijf vinden we ondernemingsgericht denken en een continue vernieuwingsdrang erg belangrijk. Altijd met de klant op de eerste plaats. Zo blijven we uniek en zijn we de concurrentie keer op keer voor. Ieders bijdrage is daarbij cruciaal.

EERLIJKHEID EN BETROKKENHEID VORMEN HET HART VAN ONS BEDRIJF.

HORNBACH hanteert diepgewortelde normen en waarden. Dat doen we al sinds jaar en dag. Geloofwaardigheid, betrouwbaarheid, transparantie en vertrouwen vinden we erg belangrijk. Eerlijkheid en betrokkenheid vormen de rode draad binnen ons bedrijf.

WIJ DOEN WAT WE ZEGGEN. GEEN EXCUUS.

Wij komen afspraken na en houden ons aan onze beloftes. Alleen dan kunnen we als een team op elkaar bouwen. Wel zo makkelijk. We werken daarnaast pragmatisch en oplossingsgericht. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Niet lullen, maar poetsen.

ER IS ALTIJD IETS TE DOEN.

Kansen zijn er om gepakt te worden en we leunen bij HORNBACH nooit achterover. Er is immers altijd wel iets te doen.

Word ook onderdeel van het team en bouw mee aan ons fundament!

Bekijk de vacatures