Werken in de nieuwe vestiging in Nijmegen

HORNBACH groeit door!

In maart 2022 opende HORNBACH alweer haar 17e Nederlandse vestiging. In Enschede om precies te zijn. En dat smaakte naar meer. Maar goed dus dat we nog steeds veel groeimogelijkheden in Nederland zien!

Nijmegen

In de tweede helft van 2023 opent HORNBACH haar deuren in Nijmegen. Nijmegen wordt onze 18e vestiging, iets waar we trots op zijn! 

Voor onze vestiging in Nijmegen zijn we al druk op zoek naar nieuwe medewerkers; helden met een hart voor klussen, vakmensen met verstand van zaken.

De bouw van de Nijmegen op de voet volgen?

Bekijk hier live de bouwwebcam

Houd onze website in de gaten

HORNBACH begint doorgaans zo’n 10 maanden vóór de opening van een nieuwe vestiging met het werven van nieuw HORNBACH-talent. Door een jobalert aan te maken op onze website ben je direct op de hoogte zodra we hiermee beginnen. We hebben voor zo’n nieuwe vestiging steeds weer een diverse groep talenten nodig; van bedrijfsleiders tot hulpkrachten en alles daar tussenin. We zoeken naar een team dat elkaar aanvult, versterkt, aanvoelt en verbreedt. Zin om onderdeel uit te maken van zo’n team? Lees hieronder verder…

Vind de vacature voor jou!

Zoals aangegeven zetten we per nieuwe vestiging steeds een breed scala aan vacatures uit. Voor een geheel nieuwe vestiging hebben we namelijk allemaal verschillende soorten mensen nodig, elk met hun eigen kracht, visie, ervaring en talent.

Om die reden verdelen we al onze vacatures in verschillende functiegroepen. We beginnen met het invullen van alle leidinggevende functies. Daarna volgen alle verkoopmedewerkers, beveiligers, caissières, logistieke krachten en de medewerkers van de servicebalie. Als laatste gaan we op zoek naar caissières en hulpkrachten. Via onze website vind je dus heel snel en eenvoudig de HORNBACH-vacature(s) die op jou en je capaciteiten aansluiten!

Alle vacatures bekijken van vestiging Nijmegen?

Bekijk hier alle vacatures vestiging Nijmegen

Sollicitatieproces

Heb je een mooie vacature gevonden? Reageer dan via de website. Jouw sollicitatie komt op deze manier keurig bij ons terecht en wij zorgen er uiteraard voor dat we je sollicitatie zorgvuldig bekijken. Hebben we voldoende mooie reacties binnen? Dan starten we met het organiseren van onder andere de HORNBACH-wervingsdagen.

Sluiten jouw skills en ambities goed aan op goed aan op de door ons uitgezette vacature? Dan nodigen we je graag uit om kennis met ons te komen maken! Op de HORNBACH-wervingsdagen selecteren we uiteindelijk de beste mensen voor onze nieuwe vestigingen.

Aan de slag…

Ga jij ons helpen om die nieuwe vestiging de mooiste, beste, meest professionele vestiging van Nederland te maken? Bezit jij dat échte HORNBACH-DNA? Mooi! We zorgen er in dat geval voor dat je al vóór de opening van de nieuwe vestiging een aantal maanden wordt ingewerkt op een andere locatie, in een andere vestiging. Wij verzorgen het vervoer. Dat is fijn voor ons én voor jou. Want zo weet jij straks in de nieuwe winkel precies wat je moet doen en kunnen we samen succesvol starten aan een nieuw avontuur bij HORNBACH.

Op de hoogte blijven?

Klinkt bovenstaande je als muziek in de oren en wil je graag onderdeel worden van de nieuwe HORNBACH-vestiging in Nijmegen? Solliciteer dan snel op één van onze vacatures. Waar wacht je nog op!

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert
We staan aan de start van een geweldig project en een groots avontuur. Ik had nooit gedacht na ruim 7 jaar werken bij HORNBACH hier als vestigingsmanager in Nijmegen te staan. Ik heb ongelooflijk veel zin om er het komende jaar met alle nieuwe collega’s tegenaan te gaan om een grandioze vestiging te bouwen en er samen een groot succes van te maken.
Niels van Essen
vestigingsmanager HORNBACH Nijmegen
Powered by Emply