Per direct aan de slag bij HORNBACH Nijmegen!

Alle vacatures bekijken van vestiging Nijmegen?

Bekijk vacatures

Nijmegen

In de tweede helft van 2023 opent HORNBACH haar deuren in Nijmegen. Nijmegen wordt onze 18e vestiging, iets waar we trots op zijn! 

Voor onze vestiging in Nijmegen zijn we al druk op zoek naar nieuwe medewerkers; helden met een hart voor klussen, vakmensen met verstand van zaken. En het leuke is, je kunt meteen beginnen!

Bekijk hier alle vacatures in Nijmegen

Zoals aangegeven zetten we per nieuwe vestiging steeds een breed scala aan vacatures uit. Voor een geheel nieuwe vestiging hebben we namelijk allemaal verschillende soorten mensen nodig, elk met hun eigen kracht, visie, ervaring en talent. Bekijk snel en eenvoudig de HORNBACH-vacature(s) die op jouw lijf geschreven zijn!

Sollicitatieproces

Heb je een mooie vacature gevonden? Solliciteer dan nu via deze website. De verdere procedure ziet er als volgt uit:

Je gaat per direct in Nijmegen aan de slag en wij regelen jouw opleidingstraject en inwerktraject (incl. vervoer) bij de andere vestigingen van A-tot-Z. Kun jij je lekker focussen op jouw nieuwe baan!

Doorgroeimogelijkheden

HORNBACH ziet jou graag ontwikkelen en groeit daarin met je mee. Heb je geen leidinggevende ambities maar wil je jezelf wel blijven ontwikkelen? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden en groei je bijvoorbeeld door van kassamedewerker 1 naar kassamedewerker 2 met uiteraard een passende beloning.

En over belonen gesproken, HORNBACH beloont boven CAO! Via deze link download je de CAO DHZ-schalen.

Houd onze website in de gaten

HORNBACH is altijd op zoek naar nieuw talent.  Door een jobalert aan te maken op onze website ben je direct op de hoogte van onze nieuwste vacatures. 

Kundig, rechtdoorzee, optimistisch en ambitieus.

Dat zijn onze pak ‘m beet 3300 HORNBACH-helden ten voeten uit. En voor onze nieuwe vestiging in Nijmegen zoeken wij ook nieuwe bijbaan Helden.

Wil jij een aantal uur per week werken, flexibel in te delen en te combineren met bijv. jouw studie of andere activiteiten, of lekker in de vakantie aan het werk? Kijk dan eens bij onderstaande Bijbaan vacatures!

Al vanaf 8 uur per week kun jij bij ons aan de slag!

Op de hoogte blijven?

Klinkt bovenstaande je als muziek in de oren en wil je graag onderdeel worden van de nieuwe HORNBACH-vestiging in Nijmegen? Solliciteer dan snel op één van onze vacatures. Waar wacht je nog op!